OTH


Team Sportia kväll. Och typ.. massa pengar fattigare. This sucks. Men, nu har jag lite mera kläder till träningen och det känns toppen! Det blir så mycket roligare att träna då.
Köpte en tröja och ett par tumvantar på PM oxå. Det var ju rabattkväll, så allt som allt så sparade jag ca 200 kr sammanlagt. Plus att jag sparade 200, för mina träningsbyxor skulle kostat 400 egentligen. Så lite pengar har jag ändå sparat.

Annie och Forsberg gjorde mig sällskap. Eller jag gjorde dem sällskap. Anyways, efter åkte forsberg hem och jag å annie åkte till donken. Svullade lite.

Nu ska jag se på One Tree Hill. ny säsong, nya avsnitt. Me gillart!

Imorgon ska jag till  min optiker och sedan ska jag träffa Jessica för ett litet möte. Sedan ska jag vara barnvakt åt min kusin. Så ingen utgång imorgon. Men nästa onsdag kanske. Sugen på en skön onsdagsfylla och en mindre bra torsdag.

Nu ska jag se på OTH.


OVER AND OUT
puss

HAHA!



Jag kom på mig själv på bussen från träningen. Bussbiljetterna man får.. jag viker alltid dom. Innan jag går av är de läckra flygplan i olika modeller.

Nu har jag alltså varit och tränat med 3/5 av familjen Forsberg. Fyfan vad skönt det var. På onsdag blir det samma jympa pass igen. Passar skitbra eftersom jag ska vara barnvakt och hon tränar mellan 18-19 hon med.

Nu sitter man i köket och jag langar ner macka efter macka. Har även käkat gröt. Min farmor och jag plockade lite äpplen från trädgården igår och så gjorde hon mos. Så sjukt gott. Det blev nog mer äppelmos med havregrynsgröt.
Ist för socker är det godare att ha en marmelad, sylt eller mos på gröten.

Nu ska jag fortsätta äta. :D

come on



Vad tråkiga ni är som inte kommenterar något! Men STORT tack till Annie som gör det. Och Julia.


Idag har iaf varit på stan med Forsberg en stund. Köpte nya inomhusskor plus lite andra grejer. 1000spänn gick allt på. Och jag har ännu inte köpt kort. Menmen. Känner mig fett pepp.

Här skall gås ner i vikt och bygga muskler! Så ses på Bas/puls ikväll vid kl 19. (Ja, någonstans måste man ju börja.. och bas låter mest.. logiskt?)


Ny vecka, nytt liv



Yes! Imorgon ska jag på stan med Forsberg, vi ska köpa träningskläder och ta en fika. Och på kvällen ska vi träna.
Jag ska köpa ett kort. Fyfan. Jag känner mig fett pepp just nu.

Vilka mer tränar på friskis? Förutom Forsberg och mamma då.

no worries



jag lever. Idag har lite utav dagen gått undan. Jag  var med mamma en stund på maxi lite, sen var farmor här på middag och nu är jag hungrig igen.

Vad händer resten av kvällen? Någon som vill hitta på något?

nattpromenad


Kom precis hem från en nattlig promenad. Nykter. Efter som jag har varit noll aktiv idag så gick jag ut för att gå. Vid midnatt. Men jag är ju mer nattmänniska. Det var otroligt skönt. Att bara gå. Pumpa bra musik. Me, myself and I.
Vädret var skönt oxå, fast det kunde kanske blåst mindre. Men nu bor vi ju i Kalmar, som ligger vid havet.. När jag är uppe i Strömstad, som oxå ligger vid havet, känner man lukten av hav. Där är ju vattnet ganska salt.
I Kalmar luktar det noll hav.



you suck


såhär på kvälls kvisten sitter jag här och funderar.. Mitt rum ser ut som ett rum. Gardiner, en lampa i taket, min stege-hylla är på plats. Nu ska bara lådorna ner i källaren. Jag får be min bror bära ner dom tror jag.

Julia, ska vi se betnér snart? Det är höst och det har blivit en tradition typ. Jag kanske kan komma till Sthlm och se ;)



> en bra låt. when it founds yoou, it's going to doo.



Kom på lite saker jag är;
- En jävel på att bygga ikea möbler
- Expert på att stryka och hänga gardiner
- Återkommer med fler saker.


Funderar på att ta ett bad och sen se en kass film att somna till.


blä

Yes. Fick typ 10-12 när jag var på arbetsförmedlingen i veckan. Herrejävlar. Nu ska jag söka jobb. i fjällen och i götet.

Damn, jag vill här ifrååååååååååååååååån.

Judekalmar.

Sprängdeg


Igår var jag ute. Idag betalar jag det priset. Mitt huvud är nära att sprängas alltså. Och nu när jag tänker efter.. så drack jag en hel del.

Kvällen började hos rosendahl, som vanligt. Hon bor i en liten etta inne i stan, vid åtta hade alla kommit. Jösses vad trångt det var då. Vi spelade sanning och konsekvens och pyramiden. Ni kanske tycker det låter tråkigt. Men det är jävligt kul att spela ihop. man lär liksom känna varandra då.

Vi spelade, snackade, skrattade. Tiden bara flög iväg så efter tio började vi gå not Palace. När vi kom dit var det typ inga där. Vi gick in, beställde något att dricka. Och från ingenstans, kom allt folk och så var det fullt på dansgolvet.

Vi dansade, gick på toa ihop, beställde mer dricka, dansade lite till, johanna vrickade foten, vi skrattade, vi dansade ytterligare, sen gick hon hem. Sedan gick vi hem.

idag mår jag som jag förtjänar.

OVER AND OUT
puss

frrrredag.



Fredag gillar vi. har fått lite gjort idag. Känns skönt. Back on track liksom.

Ikväll blir det fest. Ska börja fixa sen cykla hem till Rosendahl.

Berättar mer imorgon. Slö lördag. Ska åka till Body Shop imorgon och shoppa lite.

unge



Jag och min bror gillar inte alls samma rätter. När vi är själva hemma så lagar jag något till mig, och han något till sig. Sååå roligt är det inte att laga mat och sen äta själv. Men vad ska man göra när ungen inte vill äta?




för er som inte vet


Jag vet inte hur det är i övriga stan idag. Men på Stensö, här blåser det som fan. Och jag gjort sen vi flyttade hit. Tror inte vädergudarna har något planer på att dra ner på blåsten här heller.

Förutom att det blåser som fan så är jag sugen på innebandy. Det var såå längesen nu. Springa på planen, känna svetten rinna, vara lite barnslig på träningarna, höra bollen susa när man skjuter iväg den, när den träffar nätet i målet. Suck, dags att hitta ett arbete som är på dagtid så man kan träna kvällar.


Inglourious Basterds



För er som vill se filmen så se den. Men kanske inte på bio. Alltså, det är lång. När de planerar mordet eller vad man ska säga, så blir det liksom lite utdraget. Det är väl enda nackdelen. Den är roligt gjord. Den har många små detaljer.
Den är speciell. Man måste gilla pang pang.



klartttt


Yes, då har jag skrivit provet i naturkunskapet. Och jag måste ju säga att det var till min fördel. Tur man läste livsmedelskunskap och näringslära på gymnasiet. Lite utav kunskaperna sitter kvar. Plus de nya jag pluggade in.
Provet var inte så knepigt faktiskt.

Nu blir det snart mat. Sen vet jag inte vad som händer.. och fötter. Lite sugen på att gå ut, men jag är pank och käkar pencilin.



produktiv dag?


Mår illa som satan av pencilinet men det är en av bieffekterna så jag kommer nog överleva.

Men sjutton vad jag har grejat. Slängt in en tvätt som snart är klar. Jag har städat mitt rum, och skurat toaletten. Nu luktar det gott i i min lilla del av lägenheten. Min bror bygger min stege-hylla. Imorgon får pappa skruva fast lite till gardinerna så jag får upp dom med. Sen får jag bära ner lite lådor och sätta upp mina tavlor. SEn är jag pretty much klar med mitt rum. Sen ska min lilla hall fixas med. när jag orkar.

Nä, nu får jag hänga min tvätt och vänta på att golvet skall torka.

OVER AND OUT
puss

Inglorious Basterds



Ja, det lutar åt bio ikväll. Någon som vill hänga med?






YEEEEES!

ÄNTLIGEN!


Lite suddigt men jag jobbar fortf på en del grejer här..

MEN, jag fick 3/3 :D jag är glad. trots att min visdomstand gör ont. men jag är glad

mina toast



Efter ha borstat min visdomstand med den ytterst lilla borsten jag fick av tandläkaren så känner nu bättre igen. Dom spolar med en saltlösning typ, i 1 minut. Och jag borstar som en idiot i tio minuter för att uppnå resultatet de gjorde. Nu känns det iallafall bättre och jag hoppas jag ska klara natten. Har laddat upp med ipren och vatten.

Helt sjukt, käkar 4 sorters piller och jag är helt slut. Jag orkar liksom inte göra något. Men samtidigt är jag så rastlös, vill egentligen bara vila samtidigt som jag vill att det ska hända något.

Tusan, hungrig är jag oxå.

Nu ska jag sova. Måste vila, ännu mer.

OVER AND OUT
puss

akuttid men nu fuckaar den igen



Idag har varit en konstigt dag. Alltså ingen bra dag. Enda som varit bra var att jag träffade Tilla. Efter det så var jag med mamma och pappa på stan en liten stund. När jag kom hem ringde jag min tandläkare igen. Och jag fick komma in direkt! YES. Fucking visdomstand! Dom spolade, och det var skööönt. Och jag fick pencilin, kul. Men nu börjar det göra ont igen. Som fan. Mitt huvud håller på att explodera känns det som.

Uppmuntra mig. Det gör så ont.


OVER AND OUT
puss

Jo, det har jag


Jo, jag har upplevt smärta. Typ bränna sig på fritösolja som är ca 150grader, mensvärk - man vänjer sig aldrig!, skurit sig i fingret, paper cuts, osv.
Jag går just NU igenom en ny smärta. Min ena visdomstand är på väg att bryta ut. FUCCCCKK! vad ont det gör. Tänk er själva.. lite svullen i käken, precis som när man har varit bedövad, vääärldens huvudvärk, svullet tandkött. GAH!
Det gör så fruktansvärt ont! Denna smärtan är inte som någon annan.

Men tusan vad tålig man är som människa. Vi går alla igenom olika smärtor, varje dag. Någon krossar ditt hjärta, du slår i tån i en jävla kant, man får stryk av sin lillebror - som inte är så liten längre,  ibland klämmer man fingret i dörren eller i en utav lådorna i köket. Ja, men du fårstår. Damn, vad många olika smärtor det finns. I alla olika former.

OVER AND OUT
puss

HA!


Ett; av alla fuckin listor hit och dit, finns det bara TVÅ som är helt outstanding. Tracks i P3 med Kaj Kindvall och Digilistan, också i P3.

TVÅ; ett miffo skulle fickparkera. Bor ju lite mer söder ut i Kalmar nu och jag har mitt fönster ut mot gatan. Och det roligaste jag vet nu när jag inte gör något speciellt är att räkna alla idioter på moped samt räkna dem. För det andra, att kolla på alla som ska fickparkera. Dom blir såå nervösa. Han som precis fickparkerade står ungefär 50cm från kanten. Han står mer ute i gatan än intill kanten. Egentligen borde det bara vara dom som övningskör som får vara så dåliga, nästan. Daniel påstår att han inte heller är så bra. Men han bor i skogen och behöver aldrig fickparkera.
Tillochmed jag är inte så dålig. Jag gjorde en utmärkt parkering idag. Pappa blev nöjd. Så jag måste gjort något bra.

Jag har lust att sätta en lapp i fönstret på hans bil. DU SUGER PÅ FICKPARKERING. han har faktiskt gott med plats. åt båda hållen.



I wanna do bad things with you



Sovit borta inatt. Men när jag kom hem så såg jag ett avsnitt av True Blood. Beroendeframkallande men vad fan. Sen var pappa och jag ute och körde lite. Jag har tänkt lite, man får läsa mer teori än vad man kör. Förstå mig inte fel, men det man läser tänker man på medan man kör. Och det går rätt fort att köra igenom det man läst. Fast ja, man övar ju också. Efter att ha varit ute och kört så såg jag några avsnitt TB igen. Sett klart nästan hela säsong två med.

Fick idag ett svar om jobb, på gran canaria. men tyvärr.


Just nu är jag så fuckin uttråkad. JAG DÖR!

OVER AND OUT
puss

smurfar del 2?


Vi startade förfesten hemma hos rosendahl, som vanligt. Vi fixade oss snabbt och satte igång att dricka. Vi spelade pyramiden. SKITKUL! Man lägger kort i form av en pyramid, sen är raderna olika många klunkar och det översta, eller toppen i pyramiden ska vara flest klunkar. Vi brukar köra att översta kortet är 10 eller 12. Resten utav korten delar man ut på antal spelande. Och så vänder man kort i pyramiden och delar ut klunkar om man har kortet. Man blir skitfull. Men kul är det. Ett tips är att ha en god dricka, som kan svepas och inte resa sig direkt efter.

Efter alla lekar vi höll på med och vi hade supit ner varandra då gick vi till Palace. Det var en bra kväll. Tills Forsberg bara försvann gång på gång. Men vi hittade henne, och då skulle hon åka hem. Så jag och rosendahl hämtade våra jackor sen gick vi till corner och hämtade mat och gick hem.

Efter jag ätit, jag åt fööör fort. Så cyklade jag hem. Jag är glad att jag inte behövde jobba idag, men jag skulle verkligen behövt pengarna.



HA! När man bara är tjejer på en förfest kan samtalsämnena bli rätt sjuka och djupa. Eller, sjuka och sjuka, vi diskuterade bara sex. Om det inte är skönt så brukar det resultera i att man ligger och tänker på annat. En tjej tänker på smurfar när hon är nära att komma. Andra tänker på  ur och skur och undrar vad som går på tv ikväll.

Japp. Vad tänker ni på? Vågar ni avslöja?

OVER AND OUT
puss

smurfar



igår var fest. Ohja, om det var fest. Jag som inte skulle gå ut. Nu har jag verkligen inga pengar kvar. Men det är det värt!

Jag berättar lite senare om igår. I'm not human, yet.


Delprov


Idag skulle jag gjort första delprovet på NTI. Det är tydligen inte bara jag som kan öppna det. Så får hoppas jag kan göra det imorgon eller något. Det gick bra sa min lärare.

Ikväll ska jag på förfest hos Johanna, sen efter det åker jag nog hem. Ska till jobbet och hämta min skor med. Imorgon kanske jag ska jobba på mamas and papas. Andreas skulle ringa senare idag. Hoppas att jag måste jobba.
Behöver alla extra pengar jag kan få.

Jag hoppas även på svar från alla jobb jag har sökt. Hittade ett jobb i London som jag ska söka. Jag ska ringa dem ikväll. Vad kostar ett normal långt samtal till London? Någon som vet?

Jag hoppas på mycket just nu. Jag lever på hoppet.

jag hoppas det finns någon god mat i kylen, hoppas hoppas hoppas.

OVER AND OUT
puss

man gör det..


... man gör och har man inte gjort det ska man förhoppningsvis göra det.
Jag har ju hunnit tänka på lite fler saker. Jag ska förklara så gott jag kan;

  • Att vara vän med ett ex är speciellt. Vääldigt speciellt. Det är först nu som han och jag har börjat snacka och träffas igen. Det är verkligen annorlunda. Friends with benefits typ. Det kluriga är att man inte ska försöka blanda in några känslor.

  • INDIER! I Indien är man duktig på att använda kryddor. Inte torkade som vi gör, utan färska. Alla känner till Curry. Curry är ingen krydda. Det är en kryddBLANDNING. och i den blandningen finns gurkmeja. Gurkmeja ger ingen smak förutom lite bäska men ger en jävla färg. Gissa vilken? Ja just det, GUUUUL. Indier är duktiga på att inte bara använda curry men även gurkmeja. Det jag inte förstår är, hur det håller sina tänder vita? Men, jag skall inte dömma. Dem har säkert något knep.

  • Att åka båt är kul. Jag har inte åkt mycket båt. Men när jag och Eliana skulle göra vårt projektarbete i Lettland fick vi ju åka båt över, en kryssning. Förutom alla typer som kom fram och sa att de älskade en och ville gifta sig var det kul. Man käkar lite middag, går tillbaka till hytten och donar lite, sen går man till baren och super sig full. Fyy vad kul vi hade. I loooove cheap tequila.

  • Cigaretter är äckliga. Röken får mig att vilja kräkas i ansikten på rökaren. När rökaren kommer in efter ha varit ute och tagit lite "frisk" luft och luktar som om han bott i ett jävla rökrum i tio år, DET får mig att vilja spy. YUCK!

utöver detta har jag fler tankar som jag tänkt men just nu orkar jag inte tänka mer.


Jag saknar min hora julia. vart är du hän? Har du gått vilse i skogen slyna?

Jag ska se lite true blood.

OVER AND OUT
puss

...


Jag har tänkt, igen..

Visst blir man ALLTID lika irreterad när dasspappret är slut? Oftast när det ÄR slut så finns det ingen ny rulle till hands eller så har man gjort det största behovet men det finns inget papper.

I'm the one


sjukt tråkig dag alltså. Konstigt, jag är inte bakfull idag. Trots det blev rätt hårt igår. Men jag hade kul.

Jag ska plugga. Ja, det är ju sååå roligt. Grr.

OVER AND OUT
puss

jag tycker ni skall njuuuuuuuta av denna låten. magisk.

det där med ångest


som jag nämnde känner jag smått ångest för att plugga. Alltså, det var problem med mitt CSN, så nu får jag "bara" 1050 i månaden. Och jag som inte har några böcker ännu.  Dessutom har jag sökt jobb på annan ort, och skulle jag få jobb så sticker jag, då säger jag bye-bye kalmar! Min studievägledare sa att jag kunde komma tillbaka sen och fortsätta läsa, då har jag både böcker och förkunskap och har fördel i kurserna. Men jag känner att får jag jobb, och sen när jag kommer tillbaka.. Då är det ju ens inte säkert att jag VILL plugga kurserna.

Så nu står jag här i mitt vägskäl IGEN. What to do? Jag behöver lite hjälp. HJÄLP!

Jag lägger mitt problem och mitt tänkande åt sidan för nu ska jag göra mig klar. Ikväll är det festa. Inget kan stoppa mig.

OVER AND OUT
puss

ångest


Middagen igår var fantastisk! Det var så kul att träffa alla. Att det var så många som kom var skitkul. Aldrig varit så mätt som jag var igår när jag åkte hem. Jösses. Jag åt en Fågel- och kötttrio - Vårrulle fylld med kyckling, äpple, spenat och lök serveras med sweet chilisås, fläskfiléspett med mango créme fraiche samt rost till förrätt. Till varmrätt åt jag baconlindad fläskfilé med hasselbackspotatis och grönpepparsås. Till efterrätt åt jag en desserttrio - Äppelsorbet, chokladpannacotta med ingefärsdoftande päron samt tartlett med vaniljkräm och nektariner.
Till detta delade jag och jessica en flaska vin.

Innan middagen igår så var jag ju på skolan.. och jag började tänka, igen! Fuccckkkk. Inte bra. Kan berätta om det sen.

Snart ska mamma och jag åka till pappa och äta lunch, sen ska vi åka lite skridskor.

OVER AND OUT
puss

HA!


Jag trodde jag skulle få ett återfall. Jag trodde jag skulle längta och ville ha tillbaka det som vi en gång hade. Men ack så fel jag hade.

Klart jag saknar oss. Men helt ärligt är jag bara trött på oss.

Nu ska jag ta en buss in till stan och hämta mina NYYYklackade skor, sen ska jag till skolan för ett samtal med min lärare i Företagsamhet blablabla, sen ska jag äta middag med klassen! love.

OVER AND OUT
puss

takes over


Sorry för min usla uppdatering.

Igår umgicks jag med tilla typ heeeela dagen. Vi fixade lite käk på eftermiddagen, sen såg vi lite film hemma hos Chris. Kunde inte vara en bättre start på veckan alltså.

Jag blir så trött på mig själv. Jag läser ju naturkunskap b på NTI, på distans alltså. Och varje vecka finns det närvarokontroller som man ska göra. Jag får 2 utav 3 varje vecka. Jag blir så trött. Får läsa liiiiiite mer. På fredag är det prov och jag måste säga att jag är neeeervööööööööööööös. Så in i helvete.

Ikväll är det HR06C-reunion. Vi ska äta i Gästmatsalen där vi tillbringade 3 år. Vi ska äta 3-rätters, för 100spänn. Special price for uuus. Sen efter vet jag inte riktigt vad som händer. BW vill supa. och jag förstår henne. Vem vill inte det en tisdag? Men sen är det ju utgång imorgon med faktiskt.
Då ska vi till KM, det blir typ som förr. Jag älskar Onsdags-häng på KM.

Anyways, nu ska jag få fart på resten av dagen och fixa lite.

OVER AND OUT
puss

jag känner mig ond


Alltså, folk kan ju ha fobier och så där va. Jag är ju inte så jätte förtjust i spindlar och ormar va. Men denna tjejen.. Ja, kolla själva.



walla wallaaaaaaaaaa



Jag har lite utav en sooooooockerkiiiiiiiick. Käkade för en stund sen och sen snodde jag några godisbitar ur min lillebrors stooora godisskål. Damn, vilken kick! Jag blev lite som Eliana. Hennes mamma är typ friskvårdskonsulent och dem äter nyttigt och sådär va. Och när hon får godis, Jösses. Hon blir så jävla speedad. Fysatan. Så speedad blev jag.

Kicken är svår att förklara. Man bli typ flum x1000. Skrattar men vet inte åt vad osv. Nu efteråt har jag lite ont i magen. Många godisar på kort tid men goda var dem. Iaf då.


OVER AND OUT
puss

fläsk och löksås


Har nu pluggat lite. Jösses. Övningskörde lite med pappa. Var och pantade lite burkar sen körde jag genom stan hem. Alltså, jag har fortf svårt med kopplingen. Hitta dragläge åde. Ibland är det för mycket gas osv. Hittar liksom ett bra läge.
Ska hämta mamma sen så får öva lite till.

Just nu håller pappa på att fixa mat. FLÄSK MED LÖKSÅS. som jag har längtat efter det.


OVER AND OUT
puss

Bloody sunday


och så var det söndag igen. I hate sundays, bloody sunday. Idag har jag inget inplanerat förutom att övningsköra lite. Sen får vi se vad som händer. Sugen på en riktig myskväll. Det var längesen. När man inte kan minnas man hade det sist, DÅÅ är det längesen.

Nu ska jag ta och äta lite, läsa lite i teoriboken sen ut och köra.


OVER AND OUT
puss

trött man blir





Jösses, vilket bra företag detta måste vara.
Artikeln kommer från Aftonbladet. i artikeln skriver dem att de ska kalla till ett möte nästa vecka. Eftersom det varit så många självmord kanske man borde ta det redan nu? Eller?

"...självmorden beror på företagets omorganisation och på arbetsbördan."
Artikeln finns på aftonbladets hemsida.

Du e min man



Verkar vara en populär låt att sjunga. :D

jobbat på ett 40års kalas i Läckeby ikväll med Sara. En tjej i sällskapet sjöng denna sången till födelsedagsbarnet och bytte ut några ord och så. Riktigt kul att höra. Och barnen höll tal och så, så gulliga. Får väl börja planera mammas 50års(!!)-kalas snart tror jag. 

Precis hemkommen och känner att jag fortf har lite utav kvällen kvar ändå. Känns skönt. Har ju som sagt börjat bli förkyld men det vill liksom inte bryta ut. Så jag ska nog bädda ner mig med en film och en god kopp te.

Imorgon ska jag nog försöka övningsköra lite med pappa. Om han vill och orkar det. Shit, det låter som jag är en dålig förare. Men faktiskt inte. :)

Ja, film var det. men först ska jag fixa te. och sätta på min mina pyjamasbyxor <3

OVER AND OUT
puss



I don't wanna be like this


I wanna be somebody new, to you.

Nu har jag sökt lite nya jobb i Åre. Men jag hoppas fortf på svar från förra stället, Karolinen.

För att lämna jobbsökandet åt sidan ett tag så ska jag faktiskt jobba idag. På ett kalas, eller något, i Läckeby. Bära tallrikar är ju så kul. Men det är ju pengar och timmarna brukar bara springa iväg. Men det ska bli kul ändå.

Nu ska jag göra mig klar, sen åka in till stan och se om jag kan hitta en vit skjorta. En som sitter bättre.

OVER AND OUT
puss

amfibiesoldaten



Sitter här i soffan, gud vad jag älskar min bärbara dator. Sov borta inatt och ända sen jag kom hem i eftermiddags så har jag varit sur och arg eller bitter. Jag vet inte. Vill bara härifrån. Jag längtar. Jag vill träffa nya människor, hitta på nya jäkelskap, nya äventyr.

Kanske är det därför jag är så sur. Jag måste få träffa lite nytt folk. Därför ska jag gå med i skytteklubben - så jag kan träffa nya kompisar. FYYYFAAAN vad tråkigt jag har.

På tal om något helt annat. Jag saknar en viss person mer än någonsin. Hon ligger inne i lumpen. Jag saknar henne så. Det ska nog kunna bli en amfibiesoldat utav den alkolisten. Min älskade lilla slyna. Jag och MR Baylies ska nog hälsa på henne snart tror jag.
Hon är guldvärd.

Nu har pirates börjat igen.





I LÖÖÖÖÖVE.

Provet?


Alltså, jag tror det var idag. Men NTI är lite speciella. Men jag är glad om jag slipper skriva prov idag.
Så var det Fredag, igen. Det är nog bästa dagen på hela veckan tror jag. Helgen har börjat men ännu inte slut. Värsta är när man kommit till Söndagen. Antingen är man bakis som fan eller så det det bara en jäävligt dryg dag.

Hursomhelst, imorgon, Lördag, ska jag jobba. Inte på Harrys men på ett kalas i Läckeby. Ska bli gutt när pengarna sitter på kontot sen.

Anyways, händer inte så mycket annars tycker jag.

"Det heter svininfluensa för att den är så svinig" /Jennie. Jag skrattar fortf åt det.


OVER AND OUT
puss

HAPPYFACE!


Jag är arbetslös men jag vet fan inte vart dagarna tar vägen. Imorgon är det fredag. Första provet i naturkunskapen. undra hur fan det skall gå. Eller hur det går till eftersom jag läser den på NTI.

Hursomhelst. Har varit hemma hos tilla och robin, alltid lika mysigt. Har gjort en annan kul grej, nämligen kollat mailen. När jag kollade den så hade jag fått ett svar om JÅÅBBB. Tror ni jag vart glad? Jobbet är i Åre på en restaurang. Jag ska jävlar i mig lära mig att åka skidor!
Så nu väntar en intervju. Det är en kombinerad tjänst så får se. Men det hade varit såå jävla gott. Bye-bye kalmar.

Nu måste jag slänga iväg ett sms till Tilla med min nyhet.

OVER AND OUT
puss

...



Förresten, Daniel, jag la in några Maggio låtar i playlisten till höger. ;) Allt för dig och för att du skall trivas på min blogg.

God morgon

eller god förmiddag. Dom senaste dagarna har jag vaknat runt tio, och GÅTT UPP! Alla som känner mig vet att jag är mer utav en nattmänniska och sover på dagen istället. Hursomhelst, så är jag vaken.

Och jag mår sådär alltså. "SVIIININFLUENSA!" Neeesh. Detta är en förkylning som ligger och trycker som inte brytit ut ännu. Ni vet,  ont i halsen, lite ont i huvudet och huvudet känns som ett jävla bowlingklot, slapp i hela kroppen, ett litet tryck över bröstet och när man hostar eller nyser så river det i hela halsen. Men det värsta är  och det äckligaste, när man vaknar med den där snorklumpen i halsen. Man måste harkla sig ett par gånger för att den skall försvinna.

Men det var inte det jag ville säga... Jag är ju hos min faster (har suttit barnvakt åt min kusin) och hon gillar att läsa. Så inatt när jag la mig hittade jag en bok vid nattduksbordet. HELL YES! Bästa läsningen sen Twilight-böckerna. Boken jag läste hette "Konsten att överleva en tonåring". Författarna förklarar tonåringar och varför de beter sig som de gör. och lite längre ner på sidan finns en liten tröst, typ som att fler är drabbade av samma öde.

MIN FAVORIT!:

Tonåringen; "En berusad tonåring är ingen vacker syn. Speciellt inte om man får kvittera ut ungen hos polisen, på sjukhus eller hos socialen.

Trösten; "Svälj, andas djupt och tänk på att Emil i Lönneberga blev kommunalpolitiker som vuxen trots att han utsatte sina föräldrar för hårda prövningar. Struliga har vi alla varit någon gång."

Anyways, nu ska jag göra frukost och se på Beck. Sedan skall jag hem och plugga naturkunksap B. 
                                      

                                                                                                                                            OVER AND OUT
                                                                                                                                                      puss

I'm baaccccck!

Detta blogginlägget går till Daniel. Du är en sån pärla. mitt lilla gulllll.
Men det finns också många fler jag vill hissa.. och dissa. Det kommer i de kommande inläggen.

Jag har lovat Daniel att jag ska uppdatera så ofta jag kan, med tanke på att jag är arbetslös, usch, det låter illa, så kan det nog bli ordnat. Jag pluggar ju också, saaatan så drygt det är! Men så är det när man ångrar att man valde andra kurser på gymnasiet.

Anyways, ska se Seinfeld sedan sova.
Sitter ju barnvakt och barnet skall upp tidigt, ack så tidigt.

                                                                                                                                             OVER AND OUT
                                                                                                                                                     puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0